Animaskin til Animasjons-departementet

«Animatørenes animatører» skal representeres av Animasjonsdepartementet i det norske markedet.

– Animaskin er «animatørenes amimatører», forteller produsent Jakob Thommessen i Animasjonsdepartementet.

– Deres sans for historiefortelling og timing har blant annet gitt dem flere nominasjoner i Annecy, animasjonsverdens Cannes, hvor bidragene deres har danket ut filmer i timillionersklassen fra verdens største animasjonsstudioer. Sleng på vinner i Supertoon, deltagelse i festivaler som Pictoplasma, Hiroshima og Ottawa, Staff pick på Vimeo og ikke mindre enn åtte gull i Visuelt, så er de norsk animasjons brødrene Ingebrigtsen. Bare at de ikke er brødre, tror jeg. De kunne vært det, spekulerer en entusiastisk Thommessen.

– Men det viktigste for oss, er som vanlig: dette er gode karer! Vi har jobbet sammen på en rekke prosjekter allerede, og digger deres entusiasme, arbeidsmoral og gode humør. Dette blir så bra!

– Har ligget i luften lenge

– Vi er veldig glade for å få til et tettere samarbeid med Animasjonsdepartementet. Dette er folk vi så opp til da vi etablerte oss i bransjen, og som har pushet oss opp gjennom årene. Det er et samarbeid som har ligget i luften lenge. Så nå har vi poppet champagnen og er klar for å lage noe fantastisk sammen, sier Julian Vargas I Animaskin.

Gå tilbake til nyheter