Sorry

Sondre Justads sang, Sorry, handler om hvordan han har endret seg fra han var liten, gjennom sin musikkarriere til den han er idag. Det er en personlig film hvor de animerte sekvensene er en metafor på nettopp dette.

Sondre ønsket en musikkvideo utenom det vanlige, så vi tenkte – hva om vi lager en cocktail av live-action, arkivopptak og animasjon?

Live action opptakene, som består av dans og personlige hjemmevideoer, er assosiative, mens de animerte sekvensene fungerer som en rød tråd som binder historien sammen.

Kunde
Sondre Justad
2020

Sondre ønsket en musikkvideo utenom det vanlige. Så vi tenkte. Hva om lager en cocktail av live-action og animasjon?

Live action opptakene som består av dans og personlige hjemmevideoer skulle være mer assosiative. Mens de animerte sekvensene fungerer som en rød tråd som bandt historien sammen.

Alle plukker nok ikke opp konseptet ved første gjennomsyn men vi tror vi har skapt noe som setter seg.

Musikkvideo drives av en ildsjel som legger sjelen sin i prosjektet. Det er gjerne en lang prosess. Musikkvideoen for Sorry tok over ett år fra første møte til ferdig video og på veien var vi innom et hav av ulike blindspor og sinnsyke ideer som viste seg å ikke passe inn. Noe som er endel av det som er kult med prosessen.

Det er en prosess som krever mye av deg og som gjerne er dårlig betalt, men hvor man kan leke seg, teste ut nye ting og være en del av et inspirert team.

Vi gjør sjeldent reklame som har produksjonstid på mer enn 4 uker. En hektisk prosess hvor flere kan ha motstridende agendaer bla om plassering av logo i packshot. Haha. Men reklamer kan også være veldig givende å lage og de økonomiske rammene kan åpne for tekniske muligheter men ellers ikke ville kunne utforsket.

Regi: Julian Vargas, Eirik Svensson
Animasjon: Stian Sydsæter, Bjarne Anmarkrud, Blanka Petryka
3D: Tobias Ipsen
Comp: Geir Sæterbakken

AIR